Felicitatie Acheloten in de wedstrijdsectie

Na de bekendmaking van de wedstrijdploegen op 3 november brak de quaestor Dhr. Bos in zweten uit. We begroten ieder jaar wel een fust voor als er een keer een wedstrijdploeg blikt, maar die kans is nog nooit zo groot geweest als nu. Dit jaar zijn maar liefst vier Acheloten en twee AIOs onderdeel van de wedstrijdsectie. Ook wordt geen enkele eerstejaars wedstrijdploeg overgeslagen. Namens mijzelf en mijn hele bestuur feliciteren wij met gepaste trots Dhr. Bosveld, Dhr. Eisma, Dhr. Lubbers, Dhr. De Vos, AIO 1 en AIO 3. En hoe Dhr. Bos de begroting sluitend krijgt, is zijn probleem. Ik neem nu graag de tijd om deze knappe koppen en AIOs aan u voor te stellen.

We zullen eerst de begeleiding langs de kant voorstellen. Dhr. Eisma zag dat er bij de lichte dames één ding al jaren ontbreekt – de gunshow. Als coach is hij van plan daar dit jaar verschil in te brengen. Met zijn ronde brilletje gaat onze Harry Potter deze dames coachen in ‘liftiosa’ en tovert hij wellicht nog een blik tevoorschijn. Natuurlijk is wedstrijdroeien een aanslag op het lichaam. Als er iemand hier iets van weet is het Dhr. Lubbers. Gewapend met een knie-, enkel-, heup-, rug- en schouderbrace zal hij als hoofdcoach de Ejd begeleiden in een hopelijk blessurevrij seizoen. Als vaste klant bij de fysiotherapeut weet hij namelijk één ding zeker, elke blessure begint bij de lies.

De coach is natuurlijk het allerbelangrijkste voor een ploeg, hij wordt immers als eerste ontslagen als het slecht gaat (als Phocas in die luxepositie zat). Echter, er moet ook een beetje geroeid worden. Dit jaar feliciteren wij twee Acheloten en twee AIOs. Dhr. Bosveld en Dhr. De Vos zitten al in dezelfde lichting, maar dit jaar ook in dezelfde boot. In hun eerste jaar ontdekte ze hun gemeenschappelijk talent. Weinig eten. Deze twee mannen zullen als krachthonk de lichte 8 zowel op, als naast het water dragen. Hopelijk hoeven ze niet te zweten tijdens een ALV. AIO 1 en AIO 3 zullen, passend bij hun karakter, in de zware 8 plaatsnemen. Op de vraag of het een beetje goed ging komen had AIO 3 het volgende te zeggen: “We gaan zeker ons best doen dit jaar. We hebben een goed coachkader, maarja we blijven natuurlijk wel kutAIOs. Zelf denk ik niet dat dat ons in de weg gaat zitten.” AIO 1 valt hem bij: “Ja, en als het nou echt misgaat hebben we gelukkig nog onze helmpjes!” Duidelijke taal.

Mannen, succes. Wij zullen met spanning Timeteam in de gaten houden.

 

 

Over auteur

Lang geleden leefden de vier naties in vrede samen, totdat mijn voorvaderen aanvielen. | Ik ben abactis, heb een serieuze chips verslaving en kan niet met vrouwen praten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.