Introwcantus door weer en wind

Afgelopen zaterdag werd een traditie gebroken. Voor het eerst was het geen lekker weer tijdens het introwweekend van de N.S.R.V. Phocas. Gelukkig werden andere tradities wel in ere gehouden en waar de zon buiten maar niet wilde schijnen, zo mocht het H.R.G. Achelous weer shinen op de introwcantus. De senaat werd gevuld door twee oud-bestuursleden (oud-quaestor Dhr. Wester en oud-praeses Dhr. van Schaik) en de huidige praeses (Dhr. Gerritsen).

Het is algemeen bekend dat Dhr. Wester als een nachtegaal zingt, een geboren procantor. De oud-praeses beriep zich op het recht van anciƫnniteit en werd senior, waardoor de huidige praeses de functie van zedenmeester mocht bekleden. Powerstruggles zorgen altijd voor een zure zedenmeester en dat heeft de corona mogen merken. Zelfs met falende microfoons bulderde hij over de corona heen. Zo had Dhr. Gerritsen de gehele avond een mimespeler, heeft hij de millennials flink aangepakt en waren zelfs de kersverse oud-leden van Phocas niet veilig.

Naast een hoop katers hield Achelous er ook nog een brasbrief aan over, H.R.D. Elias wist op slinkse (en naar eigen zeggen haast achterbakse) wijze de vlag te brassen en daagde ons uit voor een gametoernooi. Menig Acheloot heeft het stof van de GameCube controllers geblazen en is in volle training aan het voorbereiden.

We willen graag nog de introductie commissie van de N.S.R.V. Phocas bedanken voor het organiseren van weer een prachtig weekend en zien jullie over een jaar weer terug. Zelfde locatie, zelfde tijd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.