Nieuwe AIO’s

Sinds gisteravond heeft het genootschap drie nieuwe AIO’s, te weten de heren Tom van den Biggelaar, Sjoerd Gerritsen en Daniël van Tulder. De inhuldigingsceremonie vond plaats op het Keizer Karel-plein. Nadat zij de felbegeerde polo’s hadden aangetrokken werden zij door de Praeses door de oud-Latijnse heldendicht over Jan Haemel geleid, hetgeen uiteraard veel emoties teweeg bracht bij het drietal heren. Om dit heuglijke feit te vieren bood Achelous een fust aan op het wekelijkse Phocascafé, vakkundig door de AIO’s getapt uiteraard.
Achelous wenst de drie heren veel succes tijdens hun AIO-schap!
Foto: Een fust op Phocascafé aangeboden door Achelous, vakkundig getapt door drie kersverse AIO's. Wat wil je nog meer?

2 Reacties

  1. Joery Kragten zegt:

    Wat een kut-AIO’s.

    1. Jij baalt gewoon dat je zelf geen AIO meer bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.