CoBo: Complete Botenhuisvernieling

Het is een jaarlijks terugkerend studentikoos ritueel: de constitutiereceptie, constitutieborrel, of CoBo. Het 68e bestuur der N.S.R.V.  Phocas ontving gisteravond alle besturen, verticalen en andere gasten om felicitaties en cadeaus in ontvangst te nemen. De mannen van Achelous waren uiteraard aanwezig om te recipiëren, om één en ander in goede banen te leiden en om pedel en Acheloot Lukas van Doorn te ondersteunen in zijn functie.

En Achelous was nodig. Wat een vernielingen probeerden de externe roeibesturen aan te richten op ons toch al niet zo sterke botenhuis. Zelfs ramen en deuren werden niet ontzien, wellicht ook door het rijk vloeiende gratis bier. Uiteindelijk was de heer de Wilt genoodzaakt om zijn ninja-kick-skilzz te botvieren op een bestuurslid van een bepaalde vereniging uit Eindhoven, enkel en alleen om het Phocas-eigendom te beschermen.

Gelukkig was het cadeau van het 14e aan het Phocasbestuur een grandioos succes. Het cadeau, eerder op de avond vakkundig geregeld door de vernuftige heer Mensink en de Praeses, kan voortaan het 68e bestuur de weg wijzen in alle denkbare scenario’s. Een ander lichtpuntje op deze avond waren de AIO’s, die met de draagbare Mexx-tafel alle gasten van een mooi spelelement voorzagen. Hulde!

Achelous wenst de heren van Schaik en Elferdink en natuurlijk de rest van het 68e veel succes met het vervolg van hun bestuursjaar. Moge er op de CoBo’s die nog volgen andere botenhuizen gesloopt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.