Lekkah #AchelousWeekend2014

Lange dagen uni, school en werken zijn weer voor even verleden tijd. Acheloten aller landen hebben zich verenigd om de reis te maken richting “the North”. Aldaar zal het Achelous weekend 2014 losbarsten. Het 12e bestuur (voor de onwetenden: Sjoerd Vogels, Bert van den Boom, Jelle Hilbers en Juul Verberne) hebben een volledig, waarschijnlijk goed gestructureerd, weekend voor ons op losse poten weten te zetten.

Wat gaan we doen? Wat gaat er allemaal gebeuren? Wie gaat er onder een tafel poepen? Blijft de locatie deze keer heel? Hoeveel water gaan we ge-/misbruiken? Drinken we Schultenbrau of speciaal bier? Past het XIVe bestuur in de vestjes? Houdt Ricky nog een jaartje de Vegt-bokaal? Staat de frituurpan al aan? Smaakt gefrituurde boterham met pindakaas net zo lekker als een met chocopasta? Is er een aardappelkanon? Heeft iedereen zijn wenkbrauwen nog?

Voor mij een vraag en voor jullie ook! Over and out…and ¬†wasted.

keep-calm-and-ga-helemaal-naar-de-klote-4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.