Achelous verdedigt titel met verve!

Het is de mannen van Achelous gelukt om voor de vijfde keer op rij de HRM-is-saai-bokaal te winnen! Na een zinderende avond in de Villa van Schaeck bleef Achelous de andere verticalen uiteindelijk met ruime afstand voor. Desalniettemin was het een spannende editie van de HRM-is-saai-bokaal, die zeker in de openingsfase elke kant op kon. Lange tijd geloofde het publiek niet in een winnaar. Extra factor was dat de voorbereidingen dit jaar zeer besloten waren en de verticalen zich slechts in de achtergrond konden voorbereiden. Toen eindelijk alle andere awards waren verdeeld, bleek Achelous uiteindelijk met kop en schouders boven de concurrentie uit te steken.

Praeses van Rijt sprak euforisch:
‘Dit is werkelijk een droom. Iedereen denkt dat het vanzelf gaat, maar jezelf vijf jaar op rij als beste bewijzen, kost echt ontzettend veel energie. Ik ben blij dat we geslaagd zijn in onze doelstelling, er valt een last van mijn schouders.’

Zoals gebruikelijk na het winnen van de bokaal, zorgde Achelous voor voldoende gratis bier. De hele vereniging kon het geluk niet op en was zeer tevreden over de terechte winnaar. Het bleef nog lang onrustig in Nijmegen. Op naar het volgende lustrum mannen!bokaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.