Drie afvallige AIO’s

Afgelopen vrijdagmiddag hadden drie van de zes AIO’s de eer om op stap te gaan met de Praeses en Quaestor van het XIIIe bestuur. AIO Koen, AIO Rik en AIO Thomas (op volgorde van toenemend gewicht) werden om 17 uur verwacht voor de Villa van Schaeck te Nijmegen. De jongens werd medegedeeld dat ze op bezoek mochten bij de ledenstichters van het HRG om daar te dineren met deze weledele heren. Maar natuurlijk is het niet de bedoeling dat AIO’s op de hoogte zijn van de verblijfplaats van deze heren, dus werden de vieze theedoeken uit het bed van Ricky gevist en voor de ogen van de AIO’s gebonden.

Nadat de AIO’s op de achterbank van een Suzuki waren geperst (ja letterlijk even aanduwen), mocht de lange reis naar het oosten aanvangen. Vele liederen hebben weerklonken in het koekblik, waar er wel eentje erg vaak herhaald moest worden, voordat de songtekst kloppend was. Dit betrof hun eigen versie van 99 luftballon a.k.a. de Slang 2014.

Goed, een tweetal uren later, was het eindelijk zover. “Bestemming bereikt” galmde er door de Suziki en de angst van de AIO’s was te ruiken (kan overigens ook de Texel trui zijn geweest). “Aussteigen” riep onze Praeses. Braaf volgde de drie jongetjes de bevelen op en stapte uit. Buiten de auto werden er nog wat mooie kleren(lees: shit uit de inventaris) aangetrokken om in stijl te verschijnen bij Dhr. Orth. De AIO’s werden gepositioneerd voor een boerderij in Winterswijk. Alwaar zij, nog steeds geblinddoekt, de opdracht kregen om tot 113 te tellen. Pas dan mochten de rukdoekjes voor de ogen verdwijnen en mocht er aangebeld worden bij de boerderij, waarna Dhr. Orth open zou doen.

De AIO’s hoorden de slippende banden van de Quaes die wegreed, en vervolgens alleen hun eigen tellende stem. Maar…wat was dat andere geluid? Dat getril, alsof een telefoon in vibratiestand op een tafel lag brrrrr…vreemd. Honderdendertien! Er werd aangebeld, en tot hun grote verbazing stond daar een imposant figuur die zeker binnen het grote-memmen-beleid past…. en zij sprak tot hen: “Jeeeeeeeeej EmmekenWeekend!! Welkom lichting AIO! ZAAD!!!”
emmekenaio                                                emmekenaio2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.