Lang zullen we leven, lang zullen we leven

Op 6 januari 2001 werd ons genootschap door een club van 10 mannen opgericht. Inmiddels zijn we precies 13 jaar verder en vieren we onze XIIIe Dies Natalis.  Ook afgelopen jaar hebben we weer prachtige activiteiten gehad en mooie momenten beleefd.

Neem nou het Fustival, vrij weinig concrete dingen weet ik nog, slechts vlagen… Josje, onze zanger van de BAB, die zijn weg zingend en crowdsurfend van bar naar podium vindt, springen op narcotic, een machtiging van een fust die ik bij mezelf moest afschrijven… Prachtige momenten, mooie vlagen, maar vooral een heerlijk gevoel over de avond.

Zo ook de Bumping, met voorafgaand de Bonificatie borrel.  Koen slingerend als een gorilla aan een fietswiel…Koen vallend van een fietswiel, mensen met krukken op hun hoofd, en Elske die even 22 bier wegtikt. Maar allemaal de dag erna fit op het botenhuis om heerlijk eieren met spek te verorberen. Om vervolgens iedereen de boten in te jagen en daarmee de loods van onze NSRV leeg te ruimen. Een gigantische knal onder de 2e (of 3e?) brug en de Achelous Mijl gaat van start. Fanatisme en onderlinge competitie, zelfs een Skoll-Phocas combi waagde zich er dit jaar aan. Wat een feest, wat een heerlijke afsluitende BBQ.

Slechts wat momentjes uit afgelopen jaar, maar vergeet ook zeker alle (ceremoniële) ALV’s, afstudeerfeesten, Phocas feesten, Kertsdiner en zeker het Achelous Weekend niet!

En nu zijn we dertien jaar oud. Zoals Dhr. Hermans dit goed verwoordde: “We zijn onze puberjaren ingegaan. Lekker met overslaande stem onze schaamhaartjes tellen.” En zo is het maar net, vol energie door op hol geslagen hormonen gaan we verder om met liefde en passie ons HRG nog groter te maken.

Mannen het was weer een pracht jaar, we hebben genoten. Opdat ons aller geliefd HRG nog vele jaren mag voortbestaan.

Liedje, liedje, liedje…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.