The Roaring Twenties

Hé dat gaat toch over zo’n decennium in de twintigste eeuw dat nogal bewogen was? Ja klopt! Maar vanavond gaat het over het Gala der N.S.R.V. Phocas. Menig vrouw is reeds begonnen met de voorbereidingen, zo staat mevrouw de secretaris van de mooie N.S.R.V. al een klein uurtje onder de douche en zullen er zo vast nog meer dames van Femme Phatale komen optutten in het Abactiaat. Lekker 5 uur lang, wijn drinken, make-up overal waar mogelijk smeren, jurkje aan, haren opsteken, opdat ze net voor de klokslag van half 6 klaar zijn. Zoals de mode van de roerige jaren twintig het betaamt, zullen de dames hun haren massaal kort knippen, jurken tot boven de knie dragen, geen slipjes aandoen en zich gedragen als jongensmeisjes. Tja dat wordt een..eeh…eeh… gala? Laten we dus maar hopen dat de dames het thema niet te serieus nemen.

Maar goed, voorbereidingen. Zelf ben ik vanmorgen gaan pompen in the gym om nog net even die bredere schouders te kweken en eens even goed rond te kijken wat er zoal rondloopt op zaterdagochtend (valt vies tegen, gemiddelde leeftijd is 60+, geen aanrader dus). En dan nu de echte voorbereidingen: het is 12.59, lekker de tijd nemen, heerlijk. Douchen CHECK, teennagels geknipt CHECK, matchende sokken BIJNA CHECK ,geel vestje CHECK, sigillum CHECK, creatieve corsage CHECK, haartjes in de lak CHECK.

13.04 uur. Klaar voor het gala…. damn…. dan maar in rokkostuum de UB in. Tot vanavond!

gala

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.