AIO’s stemmen CDA!?

Hedenavond was het zover, hét moment voor de AIO’s om te shinen, om zichzelf even van hun goede kant te laten zien, of beter gezegd, hun minst kutte kant.  Ze mochten immers op audiëntie gaan bij het XIIIe bestuur en AIO-begeleider Dhr. Schapendonk. Uit pure aversie voor de AIO’s heb ik wijselijk besloten mijn medewerking aan dit geheel niet te verlenen. Achteraf blijkt het de beste keuze, de Praes stuurde mij immers het volgende telegram: “AIO’s kut STOP eten smerig STOP stemmen CDA STOP laatste is reden voor vervallen stier STOP volgende ALV nieuwe kiezen STOP”. Verder nog een geheel getier over het CDA, dat zit de trouwe VVD (of toch D66?) stemmende Praes goed dwars. Wat denken jullie ervan? CDA stemmen is toch geen doodzonde?

1 Reactie

  1. Nick Dijk, van zegt:

    Stier gaat niet door? Nice! Vrijdag alsnog naar AVIS Huisfeest:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.