Achelous baart een ploeg

Dinsdagavond (19-11) vond de profileeravond der N.S.R.V. Phocas plaats. We hebben weer genoten van de prachtige acts, de hilarische filmpjes en vooral alle pijnlijke momenten van de nieuwe lichting sjaarsjes. Tot onze verbazing bleek het HRG in blijde verwachting te zijn van een ploeg. Na een verheerlijking van het HRG waarbij menig Acheloot werd geprojecteerd in de grote zaal, liep de bevalling ten einde en kwam Xantus ter wereld, HOERA een Meisje! Dames, het was ons een genoegen jullie verwekt te hebben in café van ouds, moge jullie vele overwinningen rijker worden dit jaar en denk dan nog eens terug aan vadertje Achelous.
xantus

1 Reactie

  1. Nick Dijk, van zegt:

    Heel mooi! Ik wens ons allen veel succes met dit vaderschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.